Skip to content

PUBLICACIONS HÄNSEL* i GRETEL*

Publicacions elaborades internament per Hänsel* i Gretel* que posem a disposició de l’ecosistema cultural de Barcelona.

*

Compendium 1 és el primer volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Diàlegs Barcelona publicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant els primers mesos de vida (fins a l’estiu de 2016) junt amb alguns articles nous que contextualitzen el que s’ha expressat a la publicació.

Descarrega-te’l aquí

Portada HiG Compendium 1 Baixa

 

Compendium 2 és el segon volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Debats publicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant la tardor del 2016 i el 2017.

Descarrega-te’l aquí

 

Compendium 3 és el tercer volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Debats publicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant la tardor del 2017 i el 2018.

Descarrega-te’l aquí

Compendium 4 és el quart volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Debats publicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant la tardor del 2018 i el 2019.

Descarrega-te’l aquí

 

Compendium 5 és el cinquè volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Debats publicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant la tardor del 2018 i el 2019.

Descarrega-te’l aquí

 

Compendium 6 és el sisè volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Debats publicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant la tardor del 2018 i el 2019.

Descarrega-te’l aquí

Simple Share Buttons