Skip to content

Doble pista nº 324_Le Musée imaginaire de Marcel Proust-Eric Karpeles + Los malabaristas y el deseo-Nuria Labari

Títol: Le Musée imaginaire de Marcel Proust: Tous les tableaux de A la recherche du temps perdu

Autor/a: Eric Karpeles

Editorial: Thames & Hudson

Pàgines: 358

Any: 2017

Tous les tableaux de A la recherche du temps perdu és una de les novel·les més profundament visuals de la literatura occidental. L’autor intenta reunir en un mateix volum les taules entrellaçades en la trama d’aquesta novel·la, per tal d’oferir al lector per primera vegada “una visió total i un quadre continu”. Totes les obres de la novel·la, siguin citades pel seu nom o simplement citades per Proust, es reprodueixen aquí amb, al costat, el passatge de La Recherche en què s’esmenten. Els àngels de Botticelli, les cortesanes de Manet, els guerrers de Mantegna i els sants de Carpaccio es barregen amb els nenúfars de Monet i els gravats de Roma de Piranesi.

Le Musée imaginaire de Marcel Proustés un referent imprescindible per a tots els entusiastes de Proust així com per a tots aquells que vulguin apropar-se per primera vegada a aquesta obra mestra de la literatura francesa.

 

T2- El Club de Las Tres Pipas a CaixaForum+, aquesta setmana amb Nuria Labari ‘Los malabaristas y el deseo’

 

Convidada: Nuria Labari

Títol: Los malabaristas y el deseo

Presentadors: Fèlix Riera i Llucià Homs

Idioma: castellà

Durada: 57 mins

Creació de Hänsel* i Gretel*.
Música: Mauricio Villavecchia
Fotògraf: Jordi Oliver

En aquest capítol, Llucià Homs i Fèlix Riera conversen amb l’escriptora i periodista Nuria Labari. Junts, se submergeixen en una profunda conversa sobre la seva obra ‘El último hombre blanco’ i reflexionen sobre el sentiment d’exili del paradís que sovint les persones experimenten. Aborden qüestions fonamentals, com les habilitats necessàries per afrontar la vida sense caure en els paranys dels qui busquen domesticar-nos, i com equilibrar les nombroses obligacions que tant nosaltres com la societat ens imposem.

Escolta el capítol complet!

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons