Skip to content

Wim Wenders, protagonista d’una setmana plena d’estrenes cinèfiles a CaixaForum+

Arriben a la plataforma una sèrie i un pòdcast que recullen converses amb destacats cineastes nacionals (Elena Trapé, Sílvia Munt, Elena López Riera o Luis López Carrasco) i internacionals (Wim Wenders i Marc Fitoussi, entre d’altres).

Sèrie d’entrevistes: Directors Talks

El 21 de setembreCaixaForum+ estrenarà la sèrie d’entrevistes Directors Talks, projecte que parteix de la col·laboració entre la plataforma i el BCN Film Fest.

Cada un dels set episodis de Directors Talks és protagonitzat per un cineasta convidat al festival. En aquestes converses íntimes que neixen amb l’objectiu de ser atemporals, els entrevistats reflexionen sobre la seva obra cinematogràfica, comparteixen amb nosaltres la seva particular visió sobre la vida i intenten explicar què s’amaga darrere de la creació artística.

Els episodis que, des del 21 de setembre, estaran disponibles a la plataforma, tenen com a protagonistes els directors següents: Wim Wenders (París, TexasEl cel sobre Berlín), Elena Trapé (Els encantats), Sílvia Munt (Las buenas compañías), Pablo Maqueda (La desconocida), Christophe Rolin (Le Voyage de Talia), Ana García Blaya (La uruguaya) i Marc Fitoussi (Les Cíclades. Escapada d’amigues).

Pòdcast Un impuls col·lectiu

El 21 de setembre arriba a CaixaForum+ un nou pòdcast sorgit de la col·laboració amb el D’A Festival de Cinema de BarcelonaUn impuls col·lectiu, que adopta el títol del nom d’una de les seccions més longeves del festival, és un pòdcast que vol prendre el pols a l’estat del nou cinema independent que es fa a Espanya amb les veus d’alguns dels seus protagonistes.

 

A través de temes com el cinema des del marge, el paper del col·lectiu en la creació cinematogràfica, la producció des de la perifèria, l’assalt a la direcció d’una nova generació de directores o quines perspectives de futur té l’altre cinema espanyol, passaran pels cinc episodis del pòdcast cineastes com ara Luis López Carrasco (guanyador del Goya al Millor Documental per El año del descubrimiento), Elena López Riera (El agua), Chema García Ibarra (Espíritu sagrado), Zaida Carmona (La amiga de mi amiga), Burnin’ Percebes (El fantástico caso del Golem), Alba Cros (Alteritats), Marc Ferrer (¡Corten!), Andrés Duque (Oleg y las raras artes) i Pablo García Canga (Por la pista vacía). Participaran també en el pòdcast els comissaris de la secció «Un impuls col·lectiu», el crític de cinema Carlos Losilla i Carlos R. Ríos, director del festival.

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPeriodisme cultural i altres pistesPUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons