Skip to content

SENDAK – LLibreria infantil i juvenil

Una nova llibreria ha obert les portes a Barcelona, i això sempre és una bona notícia.
Sendak s’ha especialitzat en literatura infantil i juvenil i els seus impulsors (l’Aitor i la Núria) ens expliquen què els ha portat a aventurar-se en aquest fantàstic projecte.

-Què ens ha mogut a obrir una llibreria?

Tan l’Aitor com jo mateixa vam estudiar el Postgrau de Llibreria a la Universitat de Barcelona, tot i que som de promocions diferents. I tots dos cercàvem el moment oportú per canviar de sector i replantejar la nostra carrera professional. Jo vinc del món de la comunicació i el màrqueting, i l’Aitor, de l’audiovisual. I després d’anys de treballar en diverses empreses i projectes, tan de freelance com d’assalariats, teníem moltes ganes de fer un cop de cap i orientar els nostres passos cap a la literatura i els llibres. Només ens faltava una cosa: conèixer-nos!

I, finalment, això és el que va passar l’estiu del 2016 gràcies a un amic comú. Jo estava interessada en estudiar el Postgrau de Llibreria; l’Aitor just havia presentat el treball final. Vam quedar un dia per fer un cafè i vam descobrir que compartíem un mateix projecte i model de negoci. Va ser llavors quan vam adonar-nos que podíem sumar esforços per fer realitat allò que tan desitjàvem: obrir la nostra pròpia llibreria infantil i juvenil.

-Per què d’aquestes característiques?

Segurament el fet de tenir fills, hehehe. Tots dos tenim una nena que aviat farà tres anys, l’Aurembiaix i l’Olívia, i el fet de retrobar-nos amb la literatura infantil i juvenil ara, precisament en aquesta edat d’or en la que viu, amb una producció editorial d’altíssima qualitat, va marcar sens dubte un abans i un després. Actualment som molt feliços compartint amb les nostres respectives filles el gust per la lectura. Llegir reforça els vincles afectius i ens ajuda a créixer emocionalment. Descobrir amb elles el món a través de la ficció és una experiència meravellosa. I volem compartir-la amb altres persones, tot ajudant a què cada nen i nena gaudeixi d’una biblioteca personal que, ja de ben petit, l’acompanyi al llarg de la seva vida. I és que, en bona mesura, som allò que llegim.

SENDAK
Còrsega, 461
08037 Barcelona

www.llibreriasendak.cat

Published inComerços i centres culturals de Barcelona

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons