Skip to content

Pista Nº82 – Ricard Ruiz Garzon – Mary Shelley i el monstre de Frankenstein

 

 

 

 

 

 

Títol: Mary Shelley i el monstre de Frankenstein
Autor: Ricard Ruiz Garzón
Editorial: Angle Editorial
ISBN: 978-84-17214-22-7
Nombre de Pàgines: 224
Mides: 13 x 20 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Març del 2018

 

 

Ricard Ruiz Garzón ens proposa una mirada contemporània a la vida i l’obra de Mary Shelley i al seu monstre immortal.

«Més enllà de les justes reivindicacions de la crítica feminista, més enllà dels fills legítims i bastards a la cultura popular, més enllà dels abusos biogràfics que s’han comès i es cometen a partir de la seva extraordinària vida, Mary Shelley és una de les grans escriptores de la història, […] un dels més grans escriptors que han existit.»

Als dos-cents anys de la publicació de Frankenstein, aquest riquíssim assaig literari de Ricard Ruiz Garzón presenta Mary Shelley i la seva criatura més famosa, reproduïda incessantment per la cultura popular contemporània en pel·lícules, llibres, sèries, etc. L’autor ha sabut cosir la vida, l’obra i les idees de Mary Shelley amb altres monstres literaris i amb els nostres monstres personals. Un autèntic llibre-Frankenstein.

Ricard Ruiz Garzón (Barcelona,1973), és escriptor, columnista i professor a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra. Ha escrit mitja dotzena de llibresi ha rebut diversos guardons com el Premio Miradas 2006, el Premi Ramon Muntaner 2016 o el Premi Edebé de literatura infantil 2017.

Published inPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons