Skip to content

Pista nº310_ Interiors. The Greatest Rooms of the Century — Phaidon Editors i William Norwich

 

Título: Interiors. The Greatest Rooms of the Century
Autor/a: Phaidon Editors i William Norwich
Editorial: Phaidon Press

Páginas: 448
Año: 2019

Més de 400 dels millors espais de vida del món creats per més de 300 de les persones més influents en disseny d’interiors en un llibre de luxe.

Gran mida i disponible en quatre fundes de vellut col·leccionables per decorar qualsevol espai amb estil, Interiors: The Greatest Rooms of the Century és la celebració global definitiva del disseny i la decoració d’interiors residencials.

Amb més de 400 habitacions organitzades per dissenyadors de la A a la Z, el llibre va més enllà dels decoradors, dissenyadors i arquitectes per destacar interiors exquisits dissenyats per dissenyadors de moda, artistes, icones d’estil i estrelles de cinema que han fet una contribució única al món de l’interiorisme.

Cobrint treballs des de principis del segle XX fins a l’actualitat, el llibre inclou des de castells extraordinaris, impressionants cases de poble i àtics de luxe fins a ranxos deserts, cases de platja i petits apartaments semblants a joies en més de 25 països.

Aquest magnífic volum inclou els “grans” del disseny d’interiors, com ara Elsie de Wolfe, Billy Baldwin i Colefax & Fowler, juntament amb estrelles contemporànies com Anouska Hempel, Kelly Hoppen i Karim Rashid.

Les cases destacades inclouen les dels dissenyadors de moda Bill Blass, Pierre Cardin, Gianni Versace i Coco Chanel, així com els artistes Pablo Picasso, Georgia O’Keeffe, Cy Twombly i Peggy Guggenheim.

Interiors: The Greatest Rooms of the Century ha estat creat i encarregat pels editors de Phaidon i les persones més influents en el disseny d’interiors actuals. També inclou una introducció de William Norwich, dissenyador d’interiors i editor de moda abans de Vogue i The New York Times i tres assaigs originals de Graeme Brooker (cap de disseny d’interiors del Royal College of Art), David Netto (dissenyador d’interiors) i Carolina Irving (Carolina Irving Textiles).

Aquest és el llibre d’inspiració essencial per als aficionats al disseny, qualsevol persona interessada en habitacions boniques i per a tothom que es preocupi pels espais on viuen. Trieu entre quatre cobertes impressionants, blau mitjanit, groc safrà, gris platí o vermell merlot.

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons