Skip to content

Pista 339_Acte de Presentació del Compendium VII

Dijous 6 de juny es va celebrar l’acte de presentació del setè volum de la publicació cultural de Hänsel* i Gretel*, el Compendium VII; un recull que conforma un reflex de l’evolució de la Barcelona cultural, al Jardí de l’Hotel Alma de Barcelona.

L’acte va iniciar amb la conversa sobre la Barcelona cultural amb el director adjunt de La Vanguardia, Miquel Molina i els codirectors de Hänsel* i Gretel*; Llucià Homs i Fèlix Riera, els quals van oferir el marc en el qual es mou la cultura avui en dia a Barcelona.

Llucià Homs, Miquel Molina i Fèlix Riera a l’Hotel Alma. Fotografia de Jordi Oliver

Es va posar èmfasi en el fet que la reflexió cultural és essencial pel progrés de la ciutat i que Barcelona  ha de ser un lloc dinàmic on ocorrin esdeveniments i debats, i no un simple refugi tranquil. Aquest enfocament es basa en la creença que l’activitat cultural és vital per al teixit social de qualsevol comunitat. La xerrada va concloure amb unes reflexions del regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé.

Un cop finalitzada la conversa, es va servir un refrescant còctel verd per a totes les convidades i vàrem gaudir plegats d’una jornada cultural i festiva sota els arbres del verd jardí de l’hotel.

Hi van assistir personalitats destacades com la consellera de Cultura en funcions, Natàlia Garriga, el president del Grup Godó, Javier Godó, l’editora de Vegueta, Eva Moll, el delegat d’Endesa, Enric Brazís, de la Fundació Miró Sara Puig, de Grup Focus Isabel Vidal i Jordi González i amb l’editor i president del patronat de la Biblioteca Nacional, Daniel Fernández. A més, vàrem comptar amb escriptors com Rafael Argullol, Xavi Casinos, David Castillo, Miquel Porta Perales o Susanna Rafart.

Publicació cultural Compendium VII. Fotografia de Jordi Oliver
Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons