Skip to content

Palau Robert — Vine als Jardins a escoltar el futur, Clara Segura en diàleg amb Elisenda Roca

Vine escoltar el futur

amb Clara Segura  i la seva proposta Paisatges en moviment

Presenta: Elisenda Roca

Divendres 15 de juliol  a les 19:30h

 

*

El cicle Vine escoltar el futur convoca a una sèrie d’artistes perquè ens assenyalin, gràcies a la seva dilatada trajectòria artística, quines qüestions hem d’escoltar, estar atents, per a poder afrontar les incerteses que ens ofereix el futur.

Després dels anys difícils de la pandèmia, la ciutadania és convidada a fer-se seus els Jardins i a gaudir de la primavera i de l’estiu en un entorn verd privilegiat al centre mateix de la ciutat. El projecte Vine als Jardins a escoltar el futur treballa sobre la idea del jardí com a emissor de vibracions culturals. En front de la ciutat, el jardí ens permet emboscar-nos, ens obre un món màgic i suggestiu, ple de vida, al mateix temps que ens permet regenerar-nos. En aquest hàbitat, diferents protagonistes de la vida catalana articulen un discurs personal que, treballant des de diferents disciplines, convida a la ciutadania a venir-los a escoltar, a participar de les seves idees i de la intervenció que desenvolupen específicament per als Jardins del Palau Robert

A partir d’aquest concepte es vol convertir els Jardins del Palau Robert en un potent altaveu que doni la paraula al món artístic i cultural de la ciutat i del país, alhora que esdevingui una àgora de referència a Barcelona. Una àgora oberta a la ciutadania, connectada amb els equipaments culturals de la ciutat però amb un discurs propi pensat per a tots els públics.

La segona convidada fou l’actriu Clara Segura,  en diàleg amb l’escriptora i periodista Elisenda Roca. Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. També ha cursat estudis de dansa i cant. L’any 2005 va ser guardonada amb el Premi Margarida Xirgu per l’obra Ets aquí?, de Javier Daulte, i el 2010 va rebre el Premi Gaudí de cinema a la millor interpretació femenina secundària, per Les dues vides d’Andrés Rabadán.

En teatre, ha treballat principalment sota la direcció d’Oriol Broggi en obres com ara Filumena Marturano (2021), La guerra no té rostre de dona (2020), Bodas de Sangre (2018), 28 i mig (2013), Incendis (2012, 2013), Electra (2010), Antígona (2006), Refugi (2003) i Jordi Dandin (1999). Ha participat també a Intimitat (2007), La felicitat (2006), i Ets aquí? (2005), dirigides per Javier Daulte, i en altres muntatges com ara El somni d’una nit d’estiu (2002), dirigida per Àngel Llàcer, La filla del mar (2000), dirigida per Josep Maria Mestres, i El alcalde de Zalamea (2000), sota la direcció de Sergi Belbel. L’any 2020 dirigeix el seu primer muntatge Cobertura, una comèdia amb el seu tàndem artístic Bruno Oro.

També ha participat en diverses pel·lícules: Una pistola a cada mà, de Cesc Gay; Els nens salvatges, de Patricia Ferreiro, i Mar adentro, d’Alejandro Amenábar.

 

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons