Skip to content

Doble pista nº 325_ Aquella nena de les paraules-Anna Pagès + Visión desde el fondo del mar-Rafael Argullol

Títol: Aquella nena de les paraules

Autora: Anna Pagès

Editorial: Univers

Any: 2023

Pàgines: 240

A la memòria de la protagonista d’aquest llibre es barregen els records viscuts amb aquells altres només escoltats d’esquitllada en dinars familiars, en converses a porta tancada i en el silenci de les paraules no dites.

Can Sunyer, cau d’oblit i d’històries, de persones, records i objectes que ja no hi són, és al bell mig d’aquesta mitologia familiar. Aquella nena de les paraules, és en el fons un relat sobre els silencis que van impactar la vida d’una nena des de ben aviat. I és que, després de la guerra, els silencis i els buits en la història s’havien tornat més profunds i difícils. Només els anys i el temps aconseguiran unir aquests buits a la història coneguda i omplir de significat les paraules que mai no es van dir.

 

T2- El Club de Las Tres Pipas a CaixaForum+, aquesta setmana amb Rafael Argullol ‘Visión desde el fondo del mar’

Convidat: Rafael Argullol

Títol: Visión desde el fondo del mar

Presentadors: Llucià Homs i Fèlix Riera

Idioma: castellà

Durada: 49 mins

Creació de Hänsel* i Gretel*.
Música: Mauricio Villavecchia
Fotògraf: Jordi Oliver

En aquest episodi, Llucià Homs i Fèlix Riera tenen el privilegi de dialogar amb l’escriptor Rafael Argullol. Junts, exploren profundament l’art, endinsant-se en l’intrigant univers de l’artista. Reflexionen apassionadament sobre la bellesa, la intensitat de la passió, i sobre la tendència de l’home contemporani a escapar de la foscor. Aquesta trobada es converteix en una immersió reveladora en els matisos de l’ànima creativa i en les complexitats del món artístic.

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons