Skip to content

Doble pista nº 322_La dansa dels dies-Àlex Susanna + El territorio de la historia-José Enrique Ruiz-Domènec

Títol: La dansa dels dies

Autor/a: Àlex Susanna

Editorial: Proa

Pàgines: 288

Any: 2024

La dansa dels dies és el nou volum d’Àlex Susanna, en en qual l’escriptor i gestor cultural comparteix la seva experiència vital i intel·lectual en un to de conversa directa amb el lector. Tornem a trobar-hi els grans temes de Susanna: les arts plàstiques, la música i la literatura, pero també la vida quotidiana i els amics, amb un ritme molt viu i unes anotacions ràpides, esmolades i incisives. L’espontaneïtat lliure dels textos apel·la a la complicitat del lector.

 

Presentació de La dansa dels dies a la Casa del Llibre

Dimarts dia 6 de febrer a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre La Dansa dels dies a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya 37, Barcelona, a càrrec de Vicenç Villatoro.

 

T2- El Club de Las Tres Pipas a CaixaForum+, aquesta setmana amb José Enrique Ruiz-Domènec ‘El territorio de la historia’

Convidat: José Enrique Ruiz-Domènec

Títol: El territorio de la historia

Presentadors: Llucià Homs i Fèlix Riera

Idioma: castellà

Durada: 1h 1min

Creació de Hänsel* i Gretel*.
Música: Mauricio Villavecchia
Fotògraf: Jordi Oliver

En aquest episodi, Llucià Homs i Fèlix Riera es troben amb l’historiador José Enrique Ruiz-Domènec. Junts reflexionen sobre la notable absència de les papallones i el profund missatge que la naturalesa sembla transmetre a través d’aquest fet. Aborden temes fonamentals, com la necessitat de superar els judicis morals de l’època actual per a una comprensió més profunda de la història. També exploren la forma en què l’anàlisi del passat pot donar llum sobre el present i el futur, a més de discutir la manipulació de la història i la importància de les històries més personals. A més, s’endinsen en la idea de la repetició d’errors al llarg de la història.

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons