Skip to content

Creiem en la cultura, creixem en la cultura: CaixaForum presenta la nova temporada 2022-2023

La Fundació la Caixa ha presentat aquest dimecres les seves propostes per a la temporada 2022-2023: 30 mostres als centres CaixaForum i al Museu de la Ciència Cosmo Caixa, i 8 exposicions itinerants que recorreran la geografia espanyola i la portuguesa. Del conjunt de títols, una desena són estrenes. Amb el lema ‘Creiem en la cultura. Creixem a la cultura’, la nova programació busca “oferir un viatge al cor de l’arqueologia, l’art, la ciència, la fotografia, el còmic i el cinema” en col·laboració amb centres internacionals com el British Museum o els museus de la ciència de Londres i Boston.   La programació d’enguany pivotarà sobre tres eixos: tecnologia, ciència i sostenibilitat.

Destaquen novetats com una aproximació científica a la creació dels personatges de Pixar, un recorregut per totes les facetes del retrat del segle XIX amb el Museu Nacional del Prado, un viatge per la història de la fotografia experimental de la mà del Centre Pompidou, un recorregut pels espies més cinematogràfics i històrics amb La Cinémathèque Française i una visita als fons privats de grans artistes de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació la Caixa.

D’altra banda, es posaran en marxa tres iniciatives de primer ordre en una temporada marcada per la unió de la tecnologia i la cultura amb l’arribada de la nova plataforma digital CaixaForum+, la guia interactiva de la Sala Univers del Museu de la Ciència CosmoCaixa i el Bosc Vertical de CaixaForum Barcelona. CaixaForum Barcelona celebra el vinté aniversari amb l’estrena d’un projecte únic i pioner en la intersecció entre art i medi ambient. Es tracta d’un bosc vertical de més de 500 metres quadrats que combinarà arbres penjants amb 22.000 plantes de 40 espècies autòctones.

 

Published inARTICLES DE TOTS ELS CICLESPUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons