Skip to content

CINC HORES AMB BARCELONA. Reflexionem sobre l’estat de la qüestió d’on és la ciutat

La ciutat la podem mesurar de moltes maneres, en temps, velocitat, espai, atzar …, però sobretot la mesura de la ciutat són cada una de les nostres experiències com resultat d’un secret i únic diàleg amb ella. La pregunta que ens plantegem en aquesta primera trobada de CINC HORES AMB BARCELONA, és com vivin i pensem la ciutat.

Nou personalitats de l’àmbit de la cultura s’endinsaran com si entressin en el bosc de HÄNSEL* i GRETEL* a respondre quina Barcelona estem construint, si hi ha una Barcelona del tempus fugit, si hi ha una Barcelona més enllà del que pensem i sobretot, si aquesta ha de ser fabulada per poder-la habitar.

CINC HORES AMB BARCELONA té per objectiu reflexionar sobre el moment actual que està vivint la nostra ciutat de la mà d’aquelles persones que estan fent i pensant la seva cultura en primera persona. El públic està convidat a les 10 converses, que seran filmades i formaran part d’una obra audiovisual que pretèn enmarcar la imatge que en aquests moments retratarem de Barcelona i que incorporarem a la propera publicació de Hänsel* i Gretel* de novembre 2018.

Aquests són els convidats que s’asseuran a la cadira de Hänsel* i Gretel*:

16.00 VICENÇ VILLATORO. Director CCCB
16.30 JOSEP MARTÍ I FONT. Periodista i escriptor
17.00 JORDI CASANOVAS. Dramaturg i director teatral
17.30 IGNASI MIRÓ. Fundació La Caixa. Director àrea cultura
18.00 MIQUEL MOLINA. La Vanguardia. Director Adjunt
18.30 LAURA BORRÀS. Filòloga i política
19.00 CESC CASADESÚS. Director Festival GREC
19.30 ANTONI MONEGAL. Catedràtic de Literatura UPF
20.00 ALBERT SERRA. Director de cinema

Durant la trobada presentarem el Compèndium II amb el recull de tots els articles publicats al 2017, que regalarem al públic assistent.

Us convidem a participar en aquesta primera trobada del Cicle que obrim a l’Auditori del CCCB on parlarem de Barcelona i on Barcelona parlarà de nosaltres.

 

Fèlix Riera i Llucià Homs

*

 

______________________

Dia: dimarts, 10 d’abril de 2018
Horari: de 4 a 9 de la tarda
Lloc: Auditori del CCCB

Published inCinc hores amb BarcelonaDIÀLEGS BARCELONA

2 Comments

Deixa un comentari

Simple Share Buttons