Skip to content

Pista Nº80 – Albert Lladó – Ícaro

 

 

 

Títol: Ícaro

Teatre: Tantarantana. Sala Àtic 22

Del 26 d’abril al 12 de maig de 2018

Autor: Albert Lladó

Direcció: Marcela Terra

Actors: Padi Padilla i Eloi Benet

 

La directora Marcela Terra porta a escena Ícar al Teatre Tantarantana (Sala Àtic22), la segona obra de teatre de l’escriptor Albert Lladó, una actualització del mite a partir del succés que va protagonitzar Andreas Lubitz el 24 de març de 2015.

Els actors Padi Padilla i Eloi Benet encarnen el copilot i pilot en una proposta, de la companyia Meridiano 70 y Medio, que suposa un viatge simbòlic ple de ressonàncies i analogies obertes amb una Europa que, pendent únicament dels avenços tecnològics, s’ha anat perdent en el laberint de la seva ambició cega.

En el vol número 9525 de de Germanwings van morir 150 persones. L’atracció per l’abisme que va sentir el jove pilot alemany no és una simple anècdota per Lladó, que es planteja quin crit urgent, però esperançador, ens arriba amb l’actualització del mite.

“No som una illa. La dictadura del present intenta fer-nos creure que l’acumulació d’instants desconnectats entre ells mateixos construeixen un relat. Per això avui més que mai la presència del mite és urgent per entendre, amb totes les seves arestes, la idea d’actualitat “, sosté el també periodista cultural.

Published inPISTES HÄNSEL* i GRETEL*Pistes Hänsel* i Gretel*PUBLICACIONS

Be First to Comment

Deixa un comentari

Simple Share Buttons