Skip to content

Pista nº216_1.000 números del suplement Cultura/s de La Vanguardia

Portades del suplement Cultura/s de La Vanguardia.

*

El suplement Cultura/s de La Vanguardia arriba al seu número 1000 i ho celebra amb un monogràfic de 72 pàgines que s’ha distribuït juntament amb el diari del dia 18 de setembre de 2021. En els seus mil números es poden recórrer les transformacions culturals més importants que han tingut lloc aquestes dues últimes dècades. Iniciat el 2002, ha esdevingut un referent cultural imprescindible.

Per a aquest monogràfic, un conjunt de destacats analistes expliquen què ha passat en la història i la cultura d’aquest temps. El suplement compta també amb una aportació especial de diversos artistes destacats que deixen constància del compromís de Cultura/s amb les arts visuals. Així, participen amb obra inèdita artistes com Miquel Barceló, Lita Cabellut, José Manuel Ballester, Jordi Bernadó, Lisbeth Salas o Neus Martín Royo.

En el seu article per al número 1000, el director de La Vanguardia Jordi Juan ha subratllat que cada número de Cultura/s pretén ser una sorpresa per acostar als lectors totes les múltiples facetes de l’aventura del saber”. I ha anunciat que “de cara al futur, Cultura/s afrontarà un nou canvi de disseny en l’edició de paper i preparem una millora de la presentació dels nostres continguts en l’edició digital. Ja ho saben: adaptar-se als nous temps sense perdre l’esperit que ha caracteritzat sempre al nostre suplement”.

Sergio Vila Sanjuán, coordinador del suplement, ha recordat que aquestes pàgines han estat sempre fidels a “l’humanisme liberal” que caracteritza el diari.

També Miquel Molina, Màrius Carol, Enric Juliana i Sergio Vila-Sanjuán hi han contribuït amb articles d’opinió en aquest suplement dissenyat per Rosa Mundet.

Published inPistas Hänsel* i Gretel*PISTAS HÄNSEL* i GRETEL*PUBLICACIONES

Be First to Comment

Deja una respuesta

Simple Share Buttons