Skip to content

Àlbum d’imatges de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

Recopilatori d’algunes de les imatges més destacades que ens han acompanyat aquest any 2023, cedides per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Desconegut- Partit de rugby a l’Estadi de Montjuïc entre els equips d’Espanya i Itàlia (1934). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Frederic Ballell- Vida a Les Rambles. Banda de músics (1905-1910). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Pérez de Rozas- Pau Casals dirigeix l’assaig al Palau de la Música Catalana on li acompanya la liederista Concepció Badia i Millàs (27/04/1934). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Pérez de Rozas- Dolors Bargalló, representant d’Esquerra Republicana. Miting al Teatre Olympia (20/09/1936). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Frederic Ballell- Miting per l’abolició de la pena de mort a la plaça Catalunya, (agost de 1911). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Frederic Ballell- Font d’En Conna a Montjuïc (1910). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Autor desconegut- Natació a l’Escola del Mar, institució escolar que va ser destruïda per una bomba, el gener de 1938 (1936-1937). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Pérez de Rozas- Parada de gelats al Pg. Sant Joan. Tornada a la normalitat després dels fets del 18 i 19 de juliol del 1936. Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Pérez de Rozas- Arribada de l’atleta Emília Trepat, guanyadora dels 80 m llisos. (16/06/1935). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Pérez de Rozas- Festa Major de Coll Blanc. Campionat d’escacs celebrat a la plaça dels Héroes de Jaca, a la Festa Major de Coll Blanc (1934). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

 

Frederic Ballell- Preparant Palangres a la Barceloneta (agost 1912). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

 

Pérez de Rozas- Arbre de Nadal il·luminat a la plaça de Sant Jaume (1961). Imatge cedida per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

 

Published inArchivo fotográficoARTÍCULOS DE TODOS LOS CICLOSPUBLICACIONES

Be First to Comment

Deja una respuesta

Simple Share Buttons