Skip to content

[:ca]PUBLICACIONS HÄNSEL* i GRETEL*[:es]PUBLICACIONES HÄNSEL* i GRETEL*[:en]HÄNSEL* i GRETEL* PUBLICATIONS[:]

[:ca]

Publicacions elaborades internament per Hänsel* i Gretel* que posem a disposició de l’ecosistema cultural de Barcelona.

*

Compendium 1 és el primer volum en format paper que recull els articles, les imatges i els Diàlegs Barcelona pubicats en la versió digital de Hänsel* i Gretel* durant els primers mesos de vida (fins a l’estiu de 2016) junt amb alguns articles nous que contextualitzen el que s’ha expressat a la publicació.

Descarrega-te’l aquí

Portada HiG Compendium 1 Baixa

[:es]

Publicaciones elaboradas internamente por Hänsel* y Gretel* que ponemos a disposición del ecosistema cultural de Barcelona.

*

Compendium 1 es el primer volumen en formato papel que recoge los artículos, las imágenes y los Diálogos Barcelona publicados en la versión digital de Hänsel* i Gretel* durante los primeros meses de vida (hasta el verano de 2016) junto con algunos artículos nuevos que contextualizan lo que se ha expresado en la publicación.

Descárgalo aquí

Portada HiG Compendium 1 Baixa

[:en]

Publications created internally at Hänsel* i Gretel* at the disposal of the Barcelona cultural ecosystem.

*

Compendium 1 is the first issue in paper that gathers all the articles, images and Barcelona Dialogues published on the digital version of Hänsel* i Gretel* during its first months of existence (until the Summer of 2016). It also contains some new articles which contextualize the thoughts expressed in the publication.

Download here

Portada HiG Compendium 1 Baixa

[:]

Simple Share Buttons